Home » Paranormale Privé Avond

Paranormale Privé Avond

Een paranormale privé avond is, net als een paranormale avond, een avond waarin wij een iemand uitnodigen die een lezing of korte boodschappen/readings geven aan de aanwezigen. Het verschil met een gewone paranormale avond is dat u voor het bijwonen van de avond uzelf eerst moet inschrijven. Dat is omdat de avond gegeven wordt voor een kleinere groep mensen zodat iedereen die avond een boodschap mag ontvangen.

Op woensdag 29 april organiseren wij een paranormale privé avond bij AmbCor. Joke van Nyendaal zal de avond komen verzorgen door middel van kristallen & tarot.
Een kristal is een ware bron van informatie en energie die er door de eeuwen heen in opgeslagen is. Op deze avond gaan de kristallen de energie in de ruimte veranderen. Met behulp van deze kristallen geeft Joke een reading en vertelt wat deze kristal voor je kan betekenen. Via de tarot komt er een stukje ondersteuning/inzicht of antwoord op een vraag.
De avond wordt gehouden van 20.00 uur tot 22.30 uur en de entreeprijs is €12,- p.p. (incl. drinken). U kunt uzelf telefonisch of per mail inschrijven.

Mineralen