Home » Droom Concert

Droom Concert

Heerlijk ontspannen in Morpehues armen…….. Als de wind, komen de klanken zachtjes voorbij. Tibetaanse Klankschalen, Tanpura, Nada Tarangini, Shrutibox, Gitaar, Fluiten en stem zullen langskomen.
In het begin van de avond zullen er wat mantra’s klinken, daarna ontspannen en genieten!
Irene & Sacha nemen u mee op deze avond waarbij u ontspannen kan gaan liggen en het klank-bad over u heen kan laten komen. Er zullen momenten van stilte zijn omdat tijdens de stilte de klanken nog dieper zullen inwerken.

Draag makkelijk zittende kleding en neem een matje, deken en eventueel een kussentje mee zodat u comfortabel kunt gaan liggen. Liggen is niet verplicht, u mag de meditatie ook zittend ondergaan.

Irene & Sacha hebben een ruime ervaring in het werken met klankheling en het zingen van mantra’s. Irene werkt nu al zo’n 20 jaar met klankheling en Sacha heeft zijn ervaring opgedaan door veelal in India te verblijven en daar de kennis van de mantra’s tot zich te nemen. Samen werken ze nu zo’n 5 jaar samen wat een mooie combinatie geeft van verschillende culturen.

suryia-en-irene-roosendaal

Daarom hebben we gevraagd of Irene & Sacha in Veghel op 11 april 2019 ook een Droom Concert willen geven. De meditatie wordt gehouden in:

de Schakel
Hoofdstraat 53
Veghel
(Achter de Protestantse Kerk)

Het Droom Concert wordt gehouden van 20.00 uur tot ongeveer 22.00 uur (zonder pauze) en u bent welkom om 19.30 uur. Dat geeft u genoeg tijd voor een kopje koffie/thee en om een fijn plekje uit te zoeken voordat de meditatie begint. Er zijn gewone stoelen aanwezig, maar zit/ligt u liever in een tuinstoel dan mag u die zelf meenemen.
Deelname aan het concert bedraagt €17,50.
U kunt alleen de meditatie bijwonen na inschrijving. Dan zijn we namelijk voorbereid op de aantal personen en kunnen we bij voorbaat de zaal indelen.

Voor meer informatie of voor inschrijving kunt u ons bereiken op 0413-368339 of u kunt ons mailen naar ambcor@hetnet.nl