Home » Agenda » Spiritueel Weekend

Spiritueel Weekend

Het weekend heeft als doel om bezig te zijn met spiritualiteit. Er zullen verschillende activiteiten worden gehouden om iedereen er zich van bewust te maken. En tussendoor worden er verschillende meditaties gehouden.

Het weekend wordt gehouden in: De Heidehoeve te Someren.

Heidehoeve

De Heidehoeve is een luxe maar sfeervolle groepsaccommodatie.  De accommodatie beschikt over  een recreatiezaal (te gebruiken als zithoek & eethoek), een ruime tuinkamer, & slaapverblijven. Alle slaapkamers hebben een eigen toilet met douche.

Mocht u tussendoor lekker even tijd voor uzelf willen hebben dan zijn er verschillende  mogelijkheden.
Heidehoeve bevindt zich namelijk middenin een natuurgebied in het Brabantse Someren-Heide, dat bestaat uit bos, heide en vennen. U kunt daar een heerlijke wandeling maken. Daarbij beschikt de Heidehoeve over een sauna, binnen- en buitenbad waar gewoon gebruik van gemaakt mag worden. Dus er zijn genoeg mogelijkheden om te ontspannen.

Mocht u geïnteresseerd zijn in het weekend, dan bent u op vrijdag 20 november tussen 16.00 uur en 17.00 uur welkom. De koffie en thee zal dan klaar staan en kunnen we kennis met elkaar gaan maken.

Daarna zullen er twee van ons u  uw kamer wijzen en kunt u nog rustig uw spullen installeren in uw kamer. We zullen bij voorbaat zo veel mogelijk rekening houden met de kamerverdelingen.

Zodra iedereen is geïnstalleerd gaan we nog een hapje eten, want er zullen vast en zeker nog mensen zijn die daar nog geen tijd voor hebben gehad.

Het weekend eindigt zondag rond 15.00 uur.

 

Het weekend zal geheel verzorgd zijn. Buiten uw persoonlijke spullen (toiletspullen en (zwem)kleding) hoeft u niets mee te nemen. De kosten van het weekend is €200,- p.p. en dat is ook inclusief het eten en drinken. U hoeft dus geen rekening te houden met extra kosten.

Bent u geïnteresseerd in het Spiritueel Weekend en wilt u inschrijven, dan kunt u bij ons informatie inwinnen of uzelf inschrijven.

Wij zullen u dan een inschrijfformulier toesturen met de voorwaarden. Op de inschrijfformulier zal er een mogelijkheid zijn om op te geven of u vegetarisch bent of dat u bijvoorbeeld geen varkensvlees eet.

Zodra we de inschrijfformulier van u terug krijgen, sturen wij u een bevestiging voor de deelname aan het weekend toe.

Heidehoeve Collage