Home » Aanbod

Aanbod

De verschillende activiteiten van AmbCor
Bekijk ook de agenda.

Paranormale Avond
Een paranormale avond is een avond waarin mediums & paragnosten hun werkwijze demonstreren of er een lezing over geven. Elk medium werkt op zijn of haar eigen manier waarop zij de boodschappen voor u doorkrijgen.
AmbCor organiseert 1 keer in de maand op dinsdag een paranormale avond in De Driehoek, Riddersporenstraat 1 te Veghel. De avond begint om 20.00 uur en de zaal zal om 19.30 uur opengaan. De entreeprijs is €6,- p.p.

Marianne Huisman verzorgt ook voor andere spirituele verenigingen & stichtingen paranormale avonden. Dat zal ze vaak doen door middel van helderziende waarnemingen (spontane waarnemingen) of psychometrie en/of foto’s van levende personen of dieren en overleden personen of dieren.  

Paranormale Low Butget Beurzen
AmbCor organiseert paranormale low budget beurzen. Een paranormale low budget beurs is hetzelfde als een gewone paranormale beurs. Het enige verschil is het consult-prijs.
Op paranormale low budget beurzen vindt u verschillende mediums met ieder z’n eigen werkwijze. De mediums geven daar dan korte consulten.
Meestal zijn er ook verkooptafels aanwezig met o.a. New-Age-artikelen en mineraalstenen.

De paranormale low budget beurzen van AmbCor worden gehouden van 11:00 uur tot 17:00 uur. De Entreeprijs bij AmbCor is 5,- (kinderen onder 13 jaar onder begeleiding gratis)
Op onze low budget beurzen zijn de consulten 7,50.

Winkel
Er is een winkel met o.a. Inzichtkaarten, Orakelkaarten, Tarotkaarten, Boeken, CD’s & Noveenkaarsen. klik hier

Artikelen uit de winkel van AmbCor zijn onder andere hier te verkrijgen:
# Op onze eigen beurzen
# Op de beurzen van andere organisaties

 

Prive-avonden
Een paranormale prive avond is bijna hetzelfde als een paranormale avond. Het enige verschil is dat u voor een paranormale prive avond ingeschreven moet staan. Er is een maximaal aantal personen toegestaan, zodat de aanwezigen een uitgebreidere boodschap krijgen.
De entreeprijs is inclusief de consumpties maar de prijs is wel hoger dan bij een openbare paranormale avond.
Voorbeelden voor een paranormale prive avond:
# Paranormale avond over reincarnatietherapie
# Paranormale avond met Russian Cards
De avond zal beginnen om 20:00 uur, maar u bent welkom vanaf 19:30 uur.
Alleen na inschrijving, via e-mail, telefoon of aan ons centrum.

Consulten bij Marianne Huisman
U kunt bij ons ook telefonisch een afspraak maken voor een privéconsult van Marianne Huisman. Ze geeft consulten van maandag t/m woensdag van 08.45 uur – 11.45 uur  en 1 a 2 keer per maand op een doordeweekse avond van 19:00 – 21:00 uur. De consulten worden in ons centrum gehouden en duren een uur. In principe hoeft u niks mee te brengen, maar mocht u vragen hebben over bijvoorbeeld uw kinderen of een overledene, dan is het fijn als u een foto bij u hebt. Het kan zijn dat Marianne sommige dingen van de persoon op de foto niet doorkrijgt, maar dan mag ze het niet zien wegens de privacy van die persoon.
Een afspraak voor een privéconsult kunt u maken van maandag t/m woensdag, tussen 08.30 uur en 12.00 uur, door te bellen naar 0413-368339. Wordt er op de aangegeven tijden niet opgenomen dan kunt u een bericht achterlaten in onze antwoordapparaat.

Vanaf 1 juni 2013 zal de praktijkruimte van Marianne Huisman gevestigd zijn op:
Bedrijvenplein Rembrandt, Rembrandtlaan 17F, 5462 CJ Veghel

Marianne Huisman is ook te vinden op sommige paranormale beurzen van andere organisaties.
Raadpleeg voor verdere informatie onze agenda.

Graag tot ziens!